Alle priser på siden er ex. moms - ab lager
Reolmontøren køb salg og montage af reoler
Kategorier
ForsideAKTUELLE TILBUDBORTGIVESBRUGT DIVERSECORONA UPDATEDØGNSERVICEFIND DIN LAGERREOLFIND DIN PALLEREOLGALLERILAGERINDRETNINGLAGERREOLER - BRUGTELAGERREOLER - NYELØFTEVOGNEMARKERINGSUDSTYRPALLEREOLER - BRUGTEPallereoler - EftersynPALLEREOLER - NYEREOL MONTAGEREOLEFTERSYNREOLTYPERSIKKERHEDSUDSTYR
Information
Information om tiltag vedrørende coronavirus
 
 
Som du ved, stiger antallet af smittede med coronavirus (COVID-19) i Danmark. Budskabet fra statsministeren og de repræsenterede myndigheder er meget klart: Coronavirus skal tages meget alvorligt, og vi skal alle gøre, hvad vi kan for at være med til at forhindre, at situationen ikke udvikler sig og får alvorlige konsekvenser.
 
Fra REOLMONTØRENS side bakker vi fuldt op om myndighedernes tiltag, og vi forventer, at alle vores medarbejdere gør det samme. En ting er, at vi skal passe på hinanden og sikre virksomhedens drift, men vi skal også tage vores del af ansvaret for at passe på de medborgere, som vil blive hårdt ramt, hvis de smittes, og som har brug for, at sundhedssystemet ikke overbelastes.
 
Samtidig har vi som virksomhed et ansvar for at sikre, at alle vores kunder får leveret den service og de varer, de har brug for, så vi opretholder produktionen i både industri og detail. Derfor har vi iværksat en række tiltag, som skal hjælpe med at minimere risikoen for smittespredning - og samtidig sikre driften.
 
Vi har vedtaget en række nødvendige regler for ALLE VORE MEDARBEJDERE og enkelte krav til dig som KUNDE, der skal imødekommes inden vi kan møde op på jeres adresse. Du kan læse nærmere om disse nye tiltag i vedhæftede / udlevere materiale. Vi opdaterer løbende dette, i henhold til regeringens anbefalinger.
 
Tak fordi du støtter op om at begrænse smitten af COVID-19.
 
Med venlig hilsen
Arne L. Andersen
 
REOLMONTØREN • Kirkevej 13A Veerst • DK-6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 33 22 E-mail: